5 stiltips som får deg til å se høyere ut

Innlegget er sponset

Har du noen gang ønsket at du på magisk vis kunne se noen centimeter høyere ut? Du er ikke alene om det! Mange ønsker seg et ekstra løft i høyden for å føle seg mer selvsikre og kraftfulle. Heldigvis finnes det stiltriks som kan bidra til å skape en illusjon av høyde og få deg til å se høyere ut. 

I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på disse stiltipsene og avsløre hemmelighetene bak hvordan du kan forlenge kroppen og få det ekstra piffet du ønsker deg. Så uansett om du er kortvokst eller bare ønsker å fremheve høyden din, kan du lese videre for å finne motetriksene som vil forvandle utseendet ditt og få deg til å føle deg som en høy og ustoppelig kraft.

Hold deg til en monokrom palett

Når du kler deg for å se høyere ut, er målet å skape en jevn flyt fra topp til tå, uten tydelige skiller som markerer hvor bena eller overkroppen begynner. Kontrasterende farger kan skape slike skiller, og derfor er det best å holde seg til et monokromatisk fargevalg, det vil si å bruke samme farge i ulike nyanser. Spesielt mørke farger er gode til å skape en illusjon av høyde.

Når du har på deg et monokromatisk antrekk, blir hele kroppen din en vertikal linje, noe som skaper en forlengende effekt. Denne effekten blir enda sterkere når du bruker de mørkere fargene nederst på kroppen og de lysere fargene øverst. På den måten skaper du en visuell illusjon av lengre ben og kortere overkropp, noe som får deg til å se høyere ut.

Men det handler ikke bare om klærne du har på deg, det handler også om skoene. Når det gjelder sko, er det best å unngå sko med lav kontrast. Det betyr at skoene dine ikke bør stå i kontrast til buksene dine. Hvis du for eksempel har på deg mørke jeans eller bukser, bør du unngå hvite joggesko, da de kan bryte flyten og få deg til å se kortere ut. Velg i stedet sko i samme farge som buksen eller sko som er en eller to nyanser mørkere.

Hvis du vil se høyere ut, bør du holde deg til en monokrom palett. Mørke farger er dine venner, og hvis du holder de mørkere nyansene på den nedre halvdelen av kroppen og de lysere nyansene på toppen, skaper du en visuell illusjon av høyde.

En ung mann som ser ut som en Dashing med hatt

Hvis du leter etter en stil som får deg til å se best ut, vi anbefaler Gant. Deres klassiske amerikanske livsstilsmerke tilbyr tidløs design, materialer av høy kvalitet og en forpliktelse til bærekraft og etisk praksis.

Stikk inn skjorten

Ja, moren din hadde rett hele tiden. Hvis du bretter inn skjorten, kan du se høyere ut. Når skjorten er stukket ned, ser beina dine lengre ut, noe som igjen får deg til å se høyere ut. Det er et enkelt triks som kan utgjøre en stor forskjell for utseendet ditt.

Det finnes selvsagt situasjoner der det ikke er hensiktsmessig å stoppe skjorten ned i buksene. Men de fleste dager bør du forsøke å ha skjorten nedstoppet. Og hvis du har en skjorte eller t-skjorte som ikke er nedstoppet, må du passe på at den ikke går forbi hoftebeinet. Hvis den gjør det, vil den bare få beina dine til å se kortere ut enn de er.

Men hva om du ikke liker den nedstoppede looken? Slapp av, det finnes måter å få det til å fungere for deg. Du kan for eksempel prøve å bruke skjorter med smal passform som er designet for å være nedstoppet. Slike skjorter vil omslutte kroppen din på de riktige stedene og skape en strømlinjeformet silhuett som får deg til å se høyere ut.

Et annet alternativ er å bruke bukser med høy midje. Når du kombinerer bukser med høy midje med en nedstoppet skjorte, skaper du en illusjon av lengre ben, noe som får deg til å se høyere ut. I tillegg er bukser med høy midje en fin måte å variere garderoben din på.

I tillegg til å putte inn skjorten og bruke bukser med høy midje, finnes det noen andre stylingtriks du kan prøve for å få deg til å se høyere ut. Du kan for eksempel bruke monokromatiske antrekk som skaper en sømløs flyt fra topp til tå. Dette vil skape en illusjon av lengde og få deg til å se høyere ut.

Lykkelig forretningsmann som står og smiler

Lure øynene med vertikale linjer

Når det gjelder vertikale linjer, er en av de enkleste måtene å gjøre det på å velge en skjorte med vekselvis like brede hvite og fargede striper. Grunnen til at dette fungerer, er at kontrasten mellom de hvite og fargede stripene trekker blikket opp og ned og skaper en forlengende effekt. Dette gjelder spesielt hvis stripene er smale og ligger tett sammen.

En annen måte å inkorporere vertikale linjer i garderoben på er ved å velge tekstiler med tekstur og et tydelig vertikalt mønster, for eksempel kordfløyel. Teksturen gir antrekket dybde og interesse, men det vertikale mønsteret bidrar også til å forlenge kroppen. Dette er spesielt effektivt hvis stoffet er i en mørkere farge, da det også vil ha en slankende effekt.

Teksturerte stoffer kan være effektfulle, men det er viktig å passe på at de ikke skaper visuelt rot. Hold deg til glatte stoffer hvis du ikke er sikker på at du kan bruke stoffer med struktur. På den måten unngår du distraksjoner som kan ta oppmerksomheten bort fra den slankende og forlengende effekten av de vertikale linjene.

Bruk tilbehør høyt oppe

Når du pynter deg høyt oppe, trekker du oppmerksomheten bort fra kroppens lengde og over på tilbehøret. Slips og lommekluter er det perfekte tilbehøret for å oppnå dette. Ikke bare tilfører de antrekket ditt et sofistikert preg, de er også den perfekte distraksjonen i riktig retning.

Det er imidlertid viktig å passe på at du ikke bruker for mye tilbehør. Ett eller to tilbehør er mer enn nok til å skape den ønskede effekten. For mye tilbehør kan ha motsatt effekt og få deg til å se rotete og kortvokst ut.

Når du bruker slips, bør du velge et smalt eller tynt slips. Et bredere slips kan overvelde en kortere kropp og få deg til å se enda kortere ut. Et smalt eller tynt slips skaper derimot en vertikal linje som trekker blikket oppover og får deg til å se høyere ut.

Når du velger lommetørkle, bør du velge et som er levende og står i kontrast til fargen på dressen. Dette trekker oppmerksomheten oppover og skaper en illusjon av høyde. Når du bretter lommetørkleet, bør du velge en TV- eller puffbrette. Disse brettene skaper en vertikal linje som trekker blikket oppover.

Menn velger å bruke skjorte med tynt slips

Selvtillit: Det ultimate stiltipset for korte menn

Nettopp, selvtillit er nøkkelen når det gjelder stil for korte menn. Uansett hva du velger å ha på deg, må du sørge for at det føles bra. Den beste måten å se høyere ut på er å ha det bra med seg selv, og stilen din er en måte å oppnå dette på.

Det finnes selvfølgelig noen motetriks du kan bruke for å forlenge kroppen din. For eksempel kan vertikale striper bidra til å skape en illusjon av lengde. På samme måte kan det å velge klær som sitter godt og ikke er for store, bidra til at du ser mer strømlinjeformet ut.

Men hvis du fortsatt lurer på hvordan du skal kombinere stilen din med å se høyere ut, bør du holde det enkelt. Hvis du har for mye på en gang, kan det gå ut over selvtilliten din og hindre deg i å nå dine høydemål. Hold deg til klassiske plagg som du føler deg komfortabel i, og ikke vær redd for å eksperimentere med ulike farger og teksturer.

Husk at selvtillit er nøkkelen. Når du har det bra med deg selv, utstråler du naturlig nok selvtillit, noe som vil hjelpe deg til å se og føle deg høyere. Så ikke vær redd for å late som til du lykkes! Ha på deg klær du føler deg vel i, stå rett i ryggen og ha din egen stil. Du vil bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

3 tips for korte menn (UNNGÅ Å SE kort ut)

For å oppsummere, 

Stil kan absolutt spille en rolle for hvor høy du ser ut, men selvtillit er det ultimate stiltipset for korte gutter. Bruk klær du føler deg vel i, hold det enkelt og utstrål selvtillit i stilen din. Med disse tipsene i bakhodet er du på god vei til å føle deg høyere og mer selvsikker i alle aspekter av livet ditt.