Den nye filmen “NAV Betaler” er en skandale på høyt nivå

Innlegget er sponset

Den nye filmen «NAV Betaler» er en skandale på høyt nivå. Det er en film som har blitt utgitt den siste måneden og har skapt kontroverser over hele verden. Filmen handler om en gruppe mennesker som bruker smarttelefonene sine for å ta over verden.

NAV Betaler har blitt ansett som en av de mest kontroversielle filmene i nyere tid, med handlingen sin som dreier seg om en idé om at smarttelefoner kan skape en global revolusjon. Filmen ble produsert av det LA-baserte produksjonsselskapet Totally Real Films og har blant andre Keanu Roves, Lizze Caplan, Desis Quaid og Jim Gaffigan i hovedrollene.

Handlingen i filmen

Filmplotten er ryggraden i enhver historie, og den må kunne engasjere deg fra start til slutt. Den må også inneholde alle nødvendige elementer som gjør en god historie – konflikt, karakterutvikling, stigende handling, klimaks og oppløsning.

Handlingen i denne filmen er forferdelig. Handlingen er forferdelig og dialogen er uinspirerende.

Filmen er et klassisk eksempel på hva man ikke skal gjøre når man lager en film.

NAVBetaler er faktisk en dokumentar og ikke fiksjon

Dokumentaren, NAVBetaler, handler om en fiktiv karakter som prøver å tjene til livets opphold som en profesjonell pokerspiller. Filmen ble utgitt i november 2021 og har fått blandede anmeldelser.

Filmen gikk viralt på YouTube og ble sett mer enn 1 million ganger på litt over en uke. Den fikk også blandede anmeldelser fra publikum.

“Filmen fikk terningkast 1”

Stor viral effekt og søksmål mot skaperne av NAVbetaler

Den store virale effekten er når en idé blir viral og blir en trend. Det er et begrep som ble laget av Jonah Berger. Når den store virale effekten inntreffer, er det ofte søksmål mot skaperne av ideen.

Den store virale effekten har blitt brukt til å beskrive hvordan ideer spres viralt gjennom sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter og YouTube. Begrepet har også blitt brukt for å beskrive hvordan ideer spres i stor skala generelt.

I 2022 ble NAVbetaler saksøkt for brudd på loven og forretningsmodellen deres på en måte som lignet på moderne slavedrift.

Tjent store penger på film

Filmindustrien er en svært lukrativ bransje. Det er ikke overraskende at mange prøver å komme inn i virksomheten. Det er imidlertid noen ting du bør huske på før du hopper på vognen.

Noen tjener store penger på film, men det er ikke alltid en jevn tur. Det er noen fallgruver du bør være klar over før du setter i gang. For å unngå disse fallgruvene, er det viktig å vite hva slags ferdigheter du trenger for å lykkes på dette feltet.

Ta kontakt og kjøp Nav Betaler sin “Special collectors edition”

Filmen har blitt trukket fra nettet og er kun tilgjengelig her på dvdhuset.no for 395,-