Lån og verden

Den beste måten å låne penger på i dag er nok forbrukslån. Forbrukslånet er et lån som lar deg som låner gjøre akkurat det du vil med pengene. Det er akkurat det som er det beste med lånet forbrukslån. Hvem vil vel ikke låne akkurat de beløpet de har lyst på og deretter bruke pengene på akkurat det man har lyst på? Det er akkurat dette som er kjernen til forbrukslånet. Forbrukslån er frihet og forbrukslån er fleksibilitet. Det finnes billig forbrukslån der ute og det finnes dyrere lån der ute. Det store spørsmålet blir igjen hva du skal bruke pengene på og hvorfor. Frihet til å gjøre det man vil er noe som står ganske sentralt i demokratiet. Penger den sentrale biten av kapitalismen. Lån er bensinen som driver kapitalismen fremover. Uten lån er den ingen kapitalisme og uten handlefrihet ikke noe demokrati. På denne måten henger muligheten til å ta opp lån sammen med demokratiet fordi de fleste demokratier er kapitalistiske eller i hvert fall sosial-kapitalistiske.

Refinansiering
En stor del av forbrukslån brukes på å refinansiere kredittkortgjeld. Man kan fint stille seg spørsmål om hvorfor man bruker forbrukslån på å betale ned kredittkort, men svaret vil nok ikke overraske betraktelig. Det koster mye mer å bruke penger med et kredittkort enn det koster å bruke de samme pengene med et forbrukslån. På denne måten kan du som kredittkortbruker bli kvitt all den dyre kredittkortgjelden slik at du sparer penger hver måned. Har du kredittkort bør du raskest mulig ta deg en tur på internett for å finne lån som er billigere enn disse dyre kortene. Kredittkort er veldig fint å ha i lommeboken når du trenger noen ekstra kreditter på veldig kort varsel. Her snakker vi da om behovet for penger i en butikk eller på andre måter møter noen som tar kredittkort.

Fordeler
Det er mange fordeler ved å ta opp forbrukslån for å betale ned annen gjeld. Har du gjeld og betaler den ned med forbrukslån vil du spare penger. Du vil med andre ord spare penger ved å ikke gjøre noe som helst. Det er med andre ord en ganske lett måte å spare penger på. Kredittkort har også fordeler, og her må du tenke litt over hva slags fordeler kredittkortet ditt har. Tenk deg om to ganger før du kvitter deg med alle kredittkort. Dette fordi noen kort har bonuspoeng med fly, eller på andre måter gir deg fordeler ved bruk. Du kan fortsatt bruke kredittkortet så lenge du bare klarer å betale det ned. Andre fordeler med et kredittkort er reiseforsikring og leiebilforsikring. Er du på tur og blir frastjålet dine eiendeler er det veldig praktisk å kunne få disse tilbake. Det er billig å bruke noen kroner på å forsikre seg mot alt av styggenskap enn å betale for dette ut av egen lomme om det skulle skje noe galt.